Kesinlikle harika bir otel ve uygun fiyatlara böyle bir hizmet aldığımız için çok mutluyuz. Restorantı, garsonları, kat hizmetleri üst seviyede ve işlerini layıkıyla yapıyorlar.Konforlu,geniş konumuyla rahat edilecek bir otel. Yemekler çeşitleri ve sunumu da bizi çok memnun etti. Kesinlikle gitmelisiniz. Sayın **** tur çalışanı Tuğçe hanıma rezervasyon esnasındaki ilgisinde ve yönlendirmesinden dolayı sonsuz teşekkürler.
öncelikle oteli tavsiye eden mikatur çalışanı yanılmıyorsam süleyman isimli arkadaşa tesekkürler. Otel beklentilerinize bağlı biz kaldığmız 10 gün içerisinde mutlu olduk, yemekler güzeldi, hizmet güzeldi, yemek azaldıkça anında takviye oldu, 3 havuz ve deniz asla yoğunluk yasatmadı.sadece animasyon kısmı yetersizdi anons yapılıyor o kadar etkinlik için herhangi çalışma yok, havuz başına gidiyorsunuz bekleyin gelen giden yok. tabii rusçanız yoksa onuda anlamıyorsunuz. sadece apo isimli arkadas bu konuda ciddi ve gayretliydi diğerleri sanki rus müşteriler için çalışıyordu. Bunlara rağmen biz arkadaşlarla güzel bir 10 gün geçirdik.Hiçbir problem yaşamadık.Bu arada Hacer Hanıma güzel hamburgerleri ve güleryüzü için teşekkürler.Tekrar gitmeyi düşünebileceğimiz bir otel. 2012 erken rezervasyonu bekliyoruz.
Giderken şüphelerim vardı bu otel hakkında çünkü okuduğum bazı yorumlar beni etkilemişti olumlu yorum sayısı daha fazla olduğu için biraz daha rahattı içim. Otele gittiğim ilk günde anladım bu şikayetlerin yersiz olduğunu. Güler yüzlü personel karşıladı bizi ve ilgilendi bizimle. Bunun üzerine güzel yemekleri de yiyince keyfimiz iyice yerine geldi. Tatilimiz de son güne kadar aynı keyifle sürdü. Şiddetle tavsiye edilir.
merhaba ben 1 haziran 7 haziranda başka bir otele gelmiştim lakim rezervasyonu yaptırdıgım otel berbattı calısanları olsun temızlık olsun herkonuda lakın mikatur da calışan arkadaşlara teşekkür ediyorum bana sunlife plazayı önerdiği için çalışanları güvenlik personeli odaları anlıcagınız herkonuda 10 üzerinden 10 ve inşallah seneye tekrar gelmeyi düşünüyorum otel aramayın sunlifeplazayı sakın bırakmayın diyor vede otel yöneticilerine mikatura ve çalısanlarına tesekkür ediyorum
12.05.2011/15.05.2011 tarihleri arası bu otelde konakladım ve çok memnun kaldım personelinden. özellikle zülfikar bayhan abiden ve diğer garson abilerden animasyoncu arkadaşlardan resepsiyondan... kısacası gayet güler yüzlü bi hizmet sunuyorlar. tek handikapı otelde ruslar çoğunlukta ama personelin sıcaklığı onuda unutturuyor. teşekkürler sunlife plaza çalışanları bu güzel tatil için :)
2010 senesinde temmuzda bu oteldeydik.Otelin odaları,yemekleri,aktivitesi,havuzu ve temizliği çok iyi.bir tek şey önermek istiyorum ,yemek salonundaki masa ve sandalyeleri lütfen değiştirin.Çok basit kaçmış.belkide bu sene değiştirmişsinizdir.diğer herşey çok iyi.personelinizde çok sıcakkanlı.hepinize teşekkürler............................................
otele arkadaşımın ısrarıyla eşim ve ben geçen sene gittik.Gerçekten dediği kadar güzel çıktı.Temizliği ve odaları çok iyi.Çevre zaten iyiydi.Çok güzel bir tatil yaşadık,anılarımıza kazındı.TEŞEKKÜRLER.
Sunlife plaza hakkında çok şey okudum. Bir de gidip kendim göreyim dedim. Öyle merak ettim oteli yani:)Ben oteli beğendim. Genel olarak bir temizlik hakimdi otelde.4 gün kaldım. Otelden memnun kaldım.
Günlerce netten araştırdıktan sonra otelinizde tatil yapmaya kara verdik.Eşim ve oğlumla birlikte yapacağız tatilimiz için oldukça sabırsızım.Daha önce de teyzemler burada balayı tatillerini geçirdiler ve onlarda çok memnun kalmışlardı.Bizim de memnun kalacağımzdan eminim.ailemle beraber yazın sizinleyiz.
bu sene yaptığım tatilimden çok memnun kaldım. bunda otel çalışanlarının ve yönetiminin büyük payı var. tabiki bu oteli bana öneren çağrı merkezi çalışanına da buradan teşekkür etmek istiyorum.
Bizler, siz misafirlerimizin vermiş olduğu güven ile turizm sektörüne atmış olduğumuz imzalarımız ile devrim yaratmaya devam ediyoruz. Güçlü ve teknolojik alt yapımız ile yurt içi ve yurt dışı tatil planınızı daha kolay yapabilmeniz için tek bir aramada (otel + uçak + transfer) tüm planınızı önünüze getirecek bir arama motoru yaparak bize olan güveninizi Türkiye'de bir ilke daha imza atarak boşa çıkarmadık. Türkiye genelinde bir çok tatil turları ve bunun haricinde sitemizde gördüğünüz tüm yurtiçi tesisler, Kıbrıs Otelleri, termal ve kayak tesisleri, balayı tatiline özel indirimlerin yanısıra; turlar, uçak bileti, yurtdışı turları, araç kiralama, hava limanından ve otogarlardan otelinize kadar olan transfer hizmetlerini online olarak almanıza imkan sunuyor. Bu hizmetlerin hepsini online olarak yapabilmemiz için sizlerden aldığımız güven desteğinden dolayı, Mika Tur ailesi olarak siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimizi borç biliriz.