Konum Bilgileri
TatilBudur'da %50'ye varan indirimlerle Efsane Aralık Fırsatları başladı. Üstelik Maximum Kart'a özel 3,6 ve 9 taksitli (Kıbrıs Otelleri için sadece 3 taksitli) rezervasyonlarınızın ödemesini 4 ay erteleyebilirsiniz.
kampanya şartları
Ziraat Bankkart'ınızla 15.000 TL - 24.999 TL arasındaki rezervasyonunuza 1.000TL, 25.000TL- 34.999TL arasındaki rezervasyonunuza 2.000TL,35.000TL ve üzeri rezervasyonunuza 3.000TL Bankkart Lira!

- Çamaşırhane *
- Telefon *
- Market *
- Masaj *
- Emanet Kasa
- İnternet
- Sauna
- Türk Hamamı
- Otopark
- Kese & Köpük *
- Spa Merkezi *
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
- Animasyon
- Mini Club
- Oyun Odası *
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
- Şezlong
- Açık Havuz
- Kapalı Havuz
- Çocuk Havuzu
- Şemsiye
- Halk Plajı
- Plaj Havlusu
- Plajda Yiyecek *
- Plajda İçecek *
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
- Balayı Çiftlerine Özel
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Sadece Oda Konsepti
Tüm yiyecek ve içecek hizmetleri alakart servis ve ücretli
Oda Özellikleri
* Suite Daireler; 1 Yatak odası ve 1 salondan oluşmaktadır. Max. 4 kişilik odalardır.
* Doğa Villalar; 2 yatak odası ve 1 salondan oluşur. Güneşlenme terası ve özel bahçe mevcuttur. Max. 4+1 konaklamaya uygundur.
* Havuzlu Villa; 3 yatak odası ve 1 salondan oluşmaktadır. Teras, özel havuz, bahçe, özel havuz ve güneşlenme alanı mevcuttur. Max. 6+1 konaklamaya uygundur.
* Deluxe Villalar; 1 Villa (Maks. 8 Kişi) 4 Yatak Odalı + Özel Havuzlu ve Geniş Özel Bahçeli villalardır. 2000 metrekare Bahçe, Kamelya, Teras ve Güneşlenme Terası mevcuttur.
* Standart Villa; Modern ve şık dizayn edilmiş villalarımızda,Doğal ve sakin bir ortam içerisinde 2 katlı ve özel yüzme havuzlu villa tipimizdeki özellikler şöyledir. Alt Kat; 1 geniş salon, Tam donanımlı mutfak(buzdolabı, su ısıtıcı, mini fırın, elektrikli ocak) , rahat ve konforlu Oturma grupları, şömine, uydu yayınlı TV, yemek masa ve sandalye takımları (mutfak ve terasta ), split Klima, 2 adet banyo , wc bulunmaktadır. Salon ve Mutfak geniş bir terasa çıkmaktadır, Özel bahçe , Özel yüzme havuzu ve özel güneşlenme alanı mevcuttur. Üst Kat; Üç adet yatak odası (2 oda twin ve 1 oda French yataklıdır) rahat ve konforlu modern edilmiştir, split Klima , Oda temizliği, havlu ve çarşaf değişimi ,Zemin laminant parke ve dekor halı şeklindedir.
* Superior Villa; Modern ve şık dizayn edilmiş villalarımızda,Doğal ve sakin bir ortam içerisinde 2 katlı ve özel yüzme havuzlu villa tipimizdeki özellikler şöyledir. Alt Kat; 1 geniş salon, Tam donanımlı mutfak(buzdolabı, su ısıtıcı, mini fırın, elektrikli ocak) , rahat ve konforlu Oturma grupları, şömine, uydu yayınlı TV, yemek masa ve sandalye takımları (mutfak ve terasta ), split Klima, 2 adet banyo , wc bulunmaktadır. Salon ve Mutfak geniş bir terasa çıkmaktadır, Özel bahçe , Özel yüzme havuzu ve özel güneşlenme alanı mevcuttur. Üst Kat; Üç adet yatak odası (2 oda twin ve 1 oda French yataklıdır) rahat ve konforlu modern edilmiştir, split Klima , Oda temizliği, havlu ve çarşaf değişimi , Zemin laminant parke ve dekor halı şeklindedir.
* Garden Villa; Alt Kat ; 1 genis salon , Tam donanımlı mutfak( buzdolabı, su ısıtıcı,mini fırın, elektrikli ocak) rahat ve konforlu Oturma grupları,şömine, uydu yayınlı TV , yemek masa ve sandalye takımları (mutfak ve terasta )Split Klima ,Banyo , Wc . Salon ve Mutfak geniş bir terasa çıkmaktadır, Özel bahçe mevcuttur. Üst Kat; İki adet yatak odası (1 oda twin ve 1 oda French yataklıdır) şık ve konforlu modern edilmiştir, split klima, Oda temizliği, havlu ve çarşaf değişimi . Zemin laminant parke ve dekor halı şeklindedir.Doğa villarımızda özel havuz bulunmamaktadır.
Genel Özellikler
* Hamam,sauna ve spa merkezlerinin kullanımı bay ve bayan karışık olacak olup özel kullanmak isteyen misafirlerimiz spa merkezi ile görüşmesi gerekmektedir.SPA ve hamam işletmeleri rezervasyonlu olarak hizmet vermektedir.
* Odalarda minibar misafirin talebi üzerine servis edilir ve ekstra ücretlidir.Talep edildiği takdirde ücretli olarak minibar dolumu yapılmaktadır.
* İnternet sadece genel alanlarda ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.
* Tesiste bulunan villalarda(Garden Villa-Standart Villa-Superior Villa-De Luxe Villa-King De Luxe Villa) maksimum 10 kilograma kadar olan evcil hayvanlar kabul edilmektedir. Suite odalarımızda ise maalesef evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Kullanıcı Yorumları