Cennet Suit Otel
31 Ekim - 01 Kasım 2026, 2 Yetişkin
Otel, Şehir, Bölge veya Tema Adı
Giriş Çıkış Tarihi 31 Ekim - 01 Kasım 2026
Kişi Sayısı 2 Yetişkin , 0 Çocuk 2 Yolcu
Öne Çıkan Özellikler
  • Doğa Oteli
  • Aile Oteli
  • Çocuk Dostu
Konum Bilgileri
Uzungöl Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:296
Mevkii: Uzungöl
Trabzon Şehir Merkezi 66 km
Trabzon Havalimanı 62 km
Kampanyalar
Daha Fazla Göster
Tesis ile ilgili notlar
Otele Giriş Saati : 14:00
Otelden Çıkış Saati : 12:00
Evcil Hayvan Kabul Ediyor mu ? : Hayır
Sigara İçilebilir mi ? : Hayır
İmkan ve Özellikler
Bu tesiste sunulan hizmetler, aktiviteler ve diğer tüm olanaklar kullanım amacına göre kategorilere ayrılmıştır. İhtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri kolayca inceleyebilir ve tesisin sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Genel Özellikler

Cennet Suit Otel – Uzungöl’ün Doğasında Huzurlu Konaklama

Karadeniz’in saklı cenneti Uzungöl’de yer alan Cennet Suit Otel, 1999 yılından bu yana konuklarını doğayla iç içe, sıcak bir misafirperverlikle ağırlamaktadır. Tesisimiz, yılların getirdiği deneyim ve geleneksel Karadeniz kültüründen ilham alan hizmet anlayışıyla modern konforu bir arada sunar.

Otelde konaklayan misafirlerimiz; özenle dekore edilmiş suit odalar ile ferah ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşarken, ücretsiz Wi-Fi, temizlik hizmeti gibi ayrıcalıklardan faydalanabilir. Odalarımız, Uzungöl’ün yeşil doğasına ve sakin atmosferine açılan bir pencere gibidir.

Cennet Suit Otel, doğanın sunduğu eşsiz güzellikler ile rahat ve huzurlu bir tatil arayanlara unutulmaz anılar vaad eder. Güler yüzlü ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile bölgenin ruhunu hissettirecek bir konaklama deneyimi yaşamanız için sizleri bekliyoruz.

Genel Özellikler
İnternet
Ücretsiz
Yeme & İçme
Restaurant & Bar
Ücretsiz




Cennet Suit Otel
;