Mom Hotel Büyükada
31 Ekim - 01 Kasım 2026, 2 Yetişkin
Otel, Şehir, Bölge veya Tema Adı
Giriş Çıkış Tarihi 31 Ekim - 01 Kasım 2026
Kişi Sayısı 2 Yetişkin , 0 Çocuk 2 Yolcu
Öne Çıkan Özellikler
  • Butik Otel
  • Merkeze Yakın
  • Aile Dostu
Konum Bilgileri
Nizam, Gülistan Cd. No:105, 34970 Adalar/İstanbul
Mevkii: Büyükada
Sabiha Gökçen Havalimanı 40 km
Büyükada İskelesi 700 m
Kampanyalar
Daha Fazla Göster
Tesis ile ilgili notlar
Otele Giriş Saati : 14:00
Otelden Çıkış Saati : 12:00
Evcil Hayvan Kabul Ediyor mu ? : Hayır
Sigara İçilebilir mi ? : Hayır
İmkan ve Özellikler
Bu tesiste sunulan hizmetler, aktiviteler ve diğer tüm olanaklar kullanım amacına göre kategorilere ayrılmıştır. İhtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri kolayca inceleyebilir ve tesisin sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Genel Özellikler

18. Yüzyılın sonlarında yapımına başlanan tarihi binamız, Hotel ve Brasserie olarak uzun yıllar hizmet vermiştir. 

Delakuridis Hotel ve altında Brasserie Yanni olarak bilinen yapıya 1993 yılında restorasyon başlatılmıştır. İki sene süren restorasyon çalışmasından sonra, Saydam Planet Hotel 22 yıl binamızda hizmet vermiştir.

2017 itibari ile MOM Hotel olarak faaliyet gösteren Hotelimizde 8 Standart Oda, 2 Süit Oda ve 2 Büyük Süit Oda bulunmaktadır. Tarihi Büyükada İskelesi ve eşsiz deniz manzarası içinde, tarih kokan MOM Hotel’ de konaklamaya siz kıymetli misafirlerimizi bekliyoruz.

Tesis Hizmetleri
Kuru Temizleme
Ücretli
Mini Bar
Ücretli
Ütü Hizmeti
Ücretli
Yeme & İçme
Restaurant & Bar
Ücretsiz
Alışveriş
Market
Ücretli
Ulaşım & Otopark
Otopark
Otopark
Ücretli




Mom Hotel Büyükada
;