Konum Bilgileri
TatilBudur'da %50'ye varan indirimlerle Efsane Aralık Fırsatları başladı. Üstelik Maximum Kart'a özel 3,6 ve 9 taksitli (Kıbrıs Otelleri için sadece 3 taksitli) rezervasyonlarınızın ödemesini 4 ay erteleyebilirsiniz.
kampanya şartları
Ziraat Bankkart'ınızla 15.000 TL - 24.999 TL arasındaki rezervasyonunuza 1.000TL, 25.000TL- 34.999TL arasındaki rezervasyonunuza 2.000TL,35.000TL ve üzeri rezervasyonunuza 3.000TL Bankkart Lira!

- Mini Bar *
- Market *
- Masaj *
- Güzellik Salonu *
- İnternet
- Bebek Bakıcısı *
- Sauna
- Türk Hamamı
- Otopark
- Fotoğraf Hizmetleri *
- Kese & Köpük *
- Cilt Bakımı *
- Butik *
- Hediyelik Eşya *
- Manikür & Pedikür
- Ön Büro
- Buhar Banyosu
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
- Su Sporları *
- Mini Club
- Çocuk Oyun Alanı
- Çocuk Animasyonu
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
- Kum Plaj
- Şezlong
- Minder
- Açık Havuz
- Kapalı Havuz
- Çocuk Havuzu
- Şemsiye
- Özel Plaj
- Plajda Yiyecek ve İçecek Hizmeti Ücretli
- İskele
- Tek Bantlı Su Kaydırağı
* ile işaretli özellikler ücretlidir.
Tam pansiyon Konsept Özellikleri
Kahvaltı (07:30 ile 11:00 saatleri arasında)
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği
Tam pansiyon konseptinde yemeklerde alınacak kisibası 2 soft içecek dahildir.
(Öğle ve Akşam yemeği 1 menü şeklinde ve ala carte seçimine göre değişeceği için mekanların açık olduğu vakitlerde alabilir. Örneğin Bodrum Meyhane akşam açılacağı için öğle yemeğini orada alamaz fakat öğle vakti petrichor ve ya taksim steakhouse da menüsünü seçebilir.)
By balıkçı Ala Carte Restoran (Ücretli)
Taksim Steak House Ala Carte Restoran (Ücretli)
Bodrum Meyhane Ala Carte Restoran (Ücretli)
Petrichor Ala Carte Restoran (Ücretli)
Tesiste Alkol mevcuttur fakat ücretlidir.
Oda Kahvaltı Konsept Özellikleri
Kahvaltı (07:30 ile 11:00 saatleri arasında)
Tüm İçecekler Ücretli
Balayı Konsepti
Odaya Canlı Çiçek
Konaklama öncesi çiftlerin birbirinden habersiz telefonla aranarak özel isteklerinin sorulması
Özel oda süslemesi
Banyoda kokulu mum ve tütsüler
Oda Özellikleri
* Tesisin 190 odası mevcuttur.
* Standart Kara Manzaralı Oda: 28 M2 1 adet çift kişilik yatak ve ya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. +1 adet sıkışıklığı kabul ederek ek yatak atılabilir.
* Superior Deniz Manzaralı Oda: 28 M2, Deniz manzaralı 1 adet çift kişilik yatak ve ya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. +1 adet sıkışıklığı kabul ederek ek yatak atılabilir.
* Superior Günay Loca : Günay Restaurant Konserlerini balkonunuzdan izleme keyfine sahip olacağınız odamız 28 M2, Deniz manzaralı 1 adet çift kişilik yatak ve ya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. +1 adet sıkışıklığı kabul ederek ek yatak atılabilir.
* Superior Jakuzili oda: Bu odaların rezarvasyonu Konaklama + Günay Restaurant programlarına katılım sağlayan misafirlerin alması ricadır. 28 M2, Deniz manzaralı 1 adet çift kişilik yatak ve ya 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. +1 adet sıkışıklığı kabul ederek ek yatak atılabilir.
* Jakuzili Family Suit;80 M2 2 Yatak Odalı Salonlu Deniz Manzaralı, Balkonlu, Aile Suiti, 4 kişi konaklama kapasitelidir. +2 ilave yatak eklenebilir.
* Family Suit;80 M2 2 Yatak Odalı Salonlu Deniz Manzaralı, Aile Suiti, 4 kişi konaklama kapasitelidir. Bazı odaları balkonlu, bazı odaları balkonsuzdur. +2 ilave yatak eklenebilir
* Loft Suit; 52 M2 Asma Kat Dublex Bahçeli Loft Suit 4 kişi konaklama kapasitelidir.
* Suit Oda; 50 M2 SUIT Deniz Manzaralı Jakuzili Oda 2 kişi konaklama kapasitelidir. +1 ilave yatak eklenebilir.
* Royal Villa; 446 M2 3 Katlı 5+2 triplex Deniz Manzaralı Bahçeli Havuzlu Villa 10 kişi konaklama kapasitelidir. Özel bahçe, havuz, mutfak, teras, Lcd Tv, Wifi, Vrf Klima, Uydu kanalları, terlik, çay kahve seti, saç kurutma makinesi, wc -duş, parke zemin, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mutfak, mutfak ekipmanları, fırın ve ocak mevcuttur.
* Artemis Villa; 196 M2, 3 Yatak Odalı ters dublex Villa 6 kişi konaklama kapasitelidir. Mutfak, teras, Lcd Tv, Minibar, kasa, telefon, uydu kanaları, wifi, vrf klima, terlik, çay kahve seti, saç kurutma makinesi, wc - duş, parke zemin, çamaşır makinesi, bulaık makinesi, mutfak, mutfak ekipmanları, fırın ve ocak mevcuttur.
* Carian Residence; 124 M2 2 Yatak odalı, mutfak ve salondan oluşan villa 4 kişi konaklama kapasitelidir. Mutfak, teras, Lcd Tv, Minibar, kasa, telefon, uydu kanaları, wifi, vrf klima, terlik, çay kahve seti, saç kurutma makinesi, wc - duş, parke zemin, çamaşır makinesi, bulaık makinesi, mutfak, mutfak ekipmanları, fırın ve ocak mevcuttur.
* Premium Villa : 320 M2 Dublex , Deniz manzaralı, özel havuzlu, 4 yatak odalı ,1 salonlu , 1 mutfak ve bahçeli villamız 8 kişi kapasitelidir. Mutfak, teras, Lcd Tv, Wifi, Vrf Klima, Uydu kanalları, terlik, çay kahve seti, saç kurutma makinesi, wc -duş, parke zemin, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mutfak, mutfak ekipmanları, fırın ve ocak mevcuttur.
* 2 adet engelli odası mevcuttur. 28 m2 genişliğindedir.
* Tesiste Ara kapılı oda yoktur. Müstakil Villalar mevcuttur. Family suitler ve Carian Residance 2+1 daire şeklindedir.
* Odalar için tüm ek yatak eklemelerinde oda sıkışıklığı olmaktadır. Konaklama alacak misafirlerin sıkışıklığı kabul etmeleri gerekir.
Genel Özellikler
*12 Eylül 2020 Ajda Pekkan sahne alacaktır. Günay Restaurant konserleri önceden rezarvasyon yaptırması gereklidir , ekstra ücretlidir , gala yemekli ve yerli alkol mevcuttur . Misafir konser paket ücretini ödediği takdirde yararlanabilmektedir.
* 2020 Sezonu Sahne İstanbul Beach Konser Takvimi: Erdem Kınay Her Pazartesi, Suat Ateşdağlı Her Salı, Serdar Ortaç Her Çarşamba, Okan Kurt Her Cuma, Demet Akalın Her Cumartesi, Fatih Ürek Her Pazar günleri sahne alacaktır. Happy Hour konserleri 16:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Sahne İstanbul Beach Konserleri, tesiste konaklayan misafirler için giriş ücreti 250 TL olup, misafirler 250 TL değerinde yeme içme hizmeti alabilirler, 250 TL üzeri yeme içme hizmetleri yine ücret karşılığında olacaktır, localar ücretlidir.
* Fb Konser Dahil Paket ;Konser Günlerinde Geçerlidir. Fb Fiyatları
Gecerli Olacak Olup, Konser Günleri Oda Fiyatına Ek Olarak Kisibası 350tl Konser
Ucreti Alınacaktır . Minumum 2 Gece Konaklama Sartı Bulunmaktadır. Kisibası 350
Tl , Konser Biletine Dahil Olan Hizmetler: Meyve Tabagı + Kisibası 1 Kadeh
Sarap Ya Da Rakı. Konsere Yemek Servısı Dahil Değildir. 8 Ağustos Cumartesi - Serkan
Kaya, 11 Ağustos Salı Bodrum Meyhanesi - Cenk Eren, 14 Ağustos Cuma - Ebru Gündeş, 15 Ağustos Cumartesi - Ebru
Gündeş, 18 Ağustos Salı Bodrum Meyhanesi - Cenk Eren, 19 Ağustos Çarşamba - Serkan
Kaya , 21 Ağustos Cuma - Funda Arar, 22 Ağustos Cumartesi - Ajda Pekkan ( Ops ),
25 Ağustos Salı Bodrum Meyhanesi - Cenk Eren, 26 Ağustos Çarşamba - Serkan Kaya,
28 Ağustos Cuma - Ebru Gündeş, 29 Ağustos
Cumartesi ( Perşembe Ops ) - Ebru Gündeş sahne alacaktır. Misafirler konser
ister ise extra kişi başı 350 TL olup ödemesini kendileri tesiste yapacaktır.
* Tesis 2014 yılında inşa edilmiş olup, 2020 yılında renovasyon çalışmaları yapılmıştır.
* Tesis 1 Ana blok 2 adet süit bloktan oluşmaktadır.7 adet asansör mevcuttur.
* Tesisin 2 adet toplantı salonu mevcuttur. 1- Ana Toplantı Salonu 300 M2 Tiyatro düzeni ile 250-300 kişi kapasiteli, 2 - Küçük Salon 120 m2 Tiyatro düzeni ile 60 kişi kapasiteli Ekipman olarak projeksiyon , masa ve sandalyeler mevcuttur.
* Tesisin her yerinde ücretsiz kablosuz internet bulunmaktadır.
* Minibar ücretlidir.
* Havuza haşema ile giriş yapılamamaktadır.
* Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
* İskele; sahne İstanbul beach konserleri, Happy hour saatlerinde iskeledeki sahne de olacaktır
Kullanıcı Yorumları